Om oss​

Bilde av daglig leder, Trond Johannesen
Elektro Partner AS ble stiftet av Arvid Johannessen i 1992. Gjennom årene har vi gradvis vokst og etablert oss som et solid selskap, både kunnskapsmessig og økonomisk. Vi er en gjeng med ulik og bred erfaring og har som mål at kunde settes i fokus.

Gjennom over 30 år har vi opparbeidet oss mange lojale kunder og samarbeidspartnere hvilket vi ser på som en bekreftelse på at vi gjør mye rett. Men som det sies – det er alltid rom for forbedring, og det er noe vi aktivt jobber med. Vi ser på rekruttering som en viktig del av vårt engasjement innenfor vårt fagområde. I samarbeid med Okel har vi blitt en lærebedrift for unge og voksne som ønsker å forfølge drømmen om å bli elektriker. Som en relativt liten bedrift gir vi våre lærlinger varierte arbeidsoppgaver, noe som er en betydelig fordel i deres læringsprosess. Vårt tjenestespekter omfatter arbeid både for private og næringskunder, og vi har solid kompetanse innen begge segmenter. Vi er dedikert til å levere kvalitetsarbeid og ser frem til å fortsette vår reise med å betjene våre kunder og samarbeidspartnere på best mulig måte.

Trond Johannessen

oppdrag​

Å levere høykvalitets elektrikertjenester til private og næringskunder i Bergen, ved å sette kunden i fokus og opprettholde et dedikert og kunnskapsrikt team

visjon​

Vi er brobyggere for fremtidige elektrikere, driver innovasjon for bærekraftige løsninger, og ser på elektriske installasjoner som verktøy for å koble samfunn, gi kraft til muligheter og skape varige forbindelser.

verdier​

Gi tilbake til samfunnet
Være en attraktiv arbeidsplass
Kontinuerlig forbedring

Kristoffer Sørtun Dahl

Kristoffer begynte som lærling hos oss i juli 2021. Etter endt læreperiode fikk han fagbrev som elektriker i juni 2023. Vi i Elektro Partner AS så tidlig potensiale hos Kristoffer og hadde ingen betenkeligheter med å tilby Kristoffer fast ansettelse. Han startet som Elektro montør 12.06.2023. Kristoffer har bil som hobby og har likt å skru på bil i oppveksten. Dette har han videreført til sitt yrke og utøver dette med stolthet

Lasse Bjørnø

Lasse startet som lærling hos oss i august 2019. Han gjennomførte læreperioden og mottok fagbrev elektro i november 2021. Lasse gjorde et godt inntrykk under læreperioden og ble straks tilbudt fast ansettelse og har jobbet som elektriker siden 01.01.2022

Tam Thanh Huynh

Tam gikk som lærling hos et større firma i Bergen. Han ble tilbudt jobb som elektriker hos oss i september 2020 og valgte å takke ja. Tam ble ansatt 21.09.2020. Tam er pliktoppfyllende, flink og viser stor interesse for faget.

Simon Pedersen

Simon er ansatt som lærling og startet hos oss 14.08.2023. Simon kommer rett fra skolen og ønsker å utdanne seg som elektriker.

Erik Haugland

Erik startet som lærling i april 2003 og utøvet læretiden i annet firma. Han tok fagbrev i 2009. Da vi trengte mer arbeidskraft i 2015 ble vi anbefalt å ta en prat med Erik. Han ble ansatt som montør hos oss 07.12.2015. Siden har Erik tilegnet seg bred kunnskap, Erik har bred erfaring innenfor faget og er svært godt likt blant kollegaer, kunder og samarbeidspartnere.

Henrik Dame

Henrik fikk fagbrev elektro i 2010 og tok sin utdannelse som lærling i annet firma. Elektro Partner AS hadde da en strategi på å ekspandere og vi ble anbefalt Henrik av felles kjente. Han ble ansatt hos oss i juli 2013. Henrik er en erfaren og dyktig elektriker og løser alle utfordringer på strak arm.

Åge Nordstrand

Åge har tidligere jobbet som elektriker i nordsjøen og tok fagbrev i 2003. Læretiden tilbrakte han i Leirvik i Sogn. Åge har jobbet på skipsverft og deretter på bygg før han hadde sine år i nordsjøen. Åge jobber som prosjektleder grunnet sin svært brede kunnskap og erfaring og ble ansatt hos oss i februar 2016

Arvid Johannessen

Arvid tok læretiden hos Siemens og ble ansatt som montør der etter at han fikk fagbrevet ved endt lære tid. Arvid tok Teknisk Fagskole før han startet hos Siemens og gjennomførte Installatørprøven i 1991. I 1992 Opprettet Arvid selskapet Elektro Partner AS og har siden vært med å bygge det opp til det vi er i dag.

Andreas Magnussen

Andreas startet hos oss som lærling i juni 2017 og fikk fagbrev elektro i november 2019. Han ble da ansatt som montør. Andreas tilegnet seg bred erfaring innen faget og viste tidlig interesse for det administrative. Andreas gikk i november 2022 over til å jobbe som saksbehandler og er for øyeblikke i ferd med å gjennomføre Teknisk Fagskole